Λίγα λόγια από εμάς για...εμάς

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον χώρο της συσκευασίας από το 1989, συνεχίζοντας την δεκαετή παράδοση που προείχε στον χώρο η εταιρεία Ρέτσης Αριστείδης.
Από τότε μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο μας, προσφέροντας στους πελάτες μας, πάντοτε, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Στόχος μας παραμένει η συνεχής ανεύρεση νέων προϊόντων που θα δίνουν λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα σχετικό με την συσκευασία, καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η γκάμα μας αποτελείται από είδη ικανά να καλύψουν τις ανάγκες συσκευασίας σε όλα σχεδόν τα επαγγέλματα. Το stock μας σε μεγέθη, σχέδια, χρώματα, ποιότητες, είναι πιστεύουμε ικανό να εξυπηρετήσει την όποια ανάγκη σας. Παράλληλα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ειδικά μεγέθη αλλά και να εκτυπώσουμε το εταιρικό σας λογότυπο σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα της διαφήμισης μέσα από την συσκευασία.
Το πελατολόγιό μας αποτελείται από έμπορους, βιοτέχνες, ζαχαροπλαστεία, delivery, φούρνους, κάβες, ανθοπωλεία, βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες και γενικά από οποιονδήποτε αναζητά την σωστή λύση για την καλύτερη προβολή και συσκευασία.
Μέσα από αυτή την σελίδα ελπίζουμε να βρείτε το προϊόν που ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες σε ότι αφορά τον τομέα της συσκευασίας των προϊόντων σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με οτιδήποτε αφορά τον τομέα μας, ή απλά δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Σας κάνουμε γνωστό ότι το ωράριο λειτουργίας μας είναι:

Καθημερινές [07:30-15:30]
Σάββατο [07:30-14:30]
Εορταστικό ωράριο (Όλο τον μήνα Δεκέμβριο) [07:30-19:30]

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο site μας και ελπίζουμε να σας φανήκαμε χρήσιμοι.
Καλή περιήγηση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς ,
Πανάς Παναγιώτης (Υπεύθυνος επικοινωνίας).

Πανάς Κ. Παναγιώτης, Είδη Συσκευασίας
Β. Αλεξάνδρου 57, Περιστέρι | Τηλ. 210-5723996 | Email: info@panas.com.gr
Σχεδίαση & ΑνάπτυξηBug Creations